Politica de confidentialitate

Prin „date personale” se denumesc informatiile unice individuale privind o persoana fizica identificata sau identificabila („persoana vizata”), referitoare la nume, adresa, Cod Numeric Personal, IP sau numar de telefon, date de localizare, un identificator online, sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identitatii sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

1.       Care este scopul colectarii datelor si cum folosim informatiile tale personale

 Poti opta in legatura cu datele pe care le colectam. Atunci cand ti se solicita sa furnizezi date cu caracter personal, ai dreptul sa refuzi. Daca alegi sa nu furnizezi date care sunt necesare pentru a furniza un serviciu sau pentru a comunica cu noi, exista posibilitatea sa nu poti obtine informatiile pe care le doresti (de exemplu prin transmiterea informatiilor poti plasa o comanda pe site).

2.       Cine este operatorul datelor cu caracter personal?

INCHIRIERE KWA SRL, detinatoarea magazinului online ADDICTED2FASHION.RO, este operatorul datelor cu caracter personal pe care ni le transmiteți și răspunde de datele dumneavoastră cu caracter personal în conformitate cu legislația aplicabilă privind protecția datelor.

Datele noastre de identificare sunt urmatoarele:

 Denumirea companiei: INCHIRIERE KWA SRL

Adresa ,punct de lucru: Strada Stejarului,Numarul 10,Judetul Ilfov,Romania

Inregistrata la Oficiul National al Registrului Comertului

Numărul de înregistrare al companiei: J51/842/12.12.2018

Reprezentant autorizat: Izarian Adina

 Numar de telefon: 0767613978

3.       Furnizori de servicii

Putem dezvalui informatiile tale altor companii care ne furnizeaza servicii si actioneaza in calitate de persoane imputernicite, cum ar fi companiile care ne ajuta pentru facturare, companiilor care se ocupa de mentenanta website-ului sau care trimit e-mailuri in numele nostru.

 Aceste entitati sunt selectate cu o grija deosebita pentru a ne asigura ca indeplinesc cerintele specifice in materie de protectie a datelor cu caracter personal. Aceste entitati au o capacitate limitata de a utiliza informatiile tale in alte scopuri decat cel de a ne furniza servicii.

 

           Cine are acces la datele dumneavoastră?

 Datele sunt destinate exclusiv utilizarii de catre ADDICTED2FSHION.RO SRL in scopurile mentionate mai sus si nu vor fi dezvaluite unei terte parti cu exceptia urmatoarelor firme/societăților din cadrul aceluiași grup de societăți ca ADDICTED2FASHION.RO:

 partenerilor ADDICTED2FASHION.RO;

 furnizorilor de servicii de curierat;

 furnizorilor de servicii de plată/bancare;

    În cazul în care ne revine o obligație legală sau dacă este necesar pentru a ne apăra un interes legitim, putem de asemenea divulga anumite date cu caracter personal unor autorități publice in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.

Nu transmitem, nu vindem și nu cedăm terților datele dumneavoastră în scopuri de marketing în afara companiei ADDICTED2FASHION.RO. Datele transmise unor terți sunt utilizate numai pentru a vă oferi serviciile noastre.

5.       Dreptul la restricționarea prelucrării:

Aveți dreptul să solicitați ca ADDICTED2FASHION.RO să restricționeze procesul de prelucrare a datelor dumneavoastră cu caracter personal în următoarele situații:

1.1.  Dacă afirmați că datele dumneavoastră cu caracter personal sunt incorecte, ADDICTED2FSHION.RO trebuie să restricționeze orice prelucrare a acestor date până la verificarea corectitudinii datelor cu caracter personal.

1.2.  Dacă prelucrarea este ilegală, puteți să vă opuneți ștergerii datelor cu caracter personal și să solicitați restricționarea utilizării datelor dumneavoastră.

1.3.  Dacă ADDICTED2FASHION.RO nu mai are nevoie de datele dumneavoastră cu caracter personal, dar acestea sunt necesare pentru a vă apăra drepturile în instanță.

   Dreptul de a depune o plângere la o autoritate de supraveghere:

Dacă sunteți de părere că ADDICTED2FASHION.RO vă prelucrează datele cu caracter personal într-un mod incorect, ne puteți contacta. De asemenea, aveți dreptul să adresați o plângere unei autorități de supraveghere.