Termeni si conditii

Site-ul www. Addicted2fashion.ro este proprietatea SC INCHIRIERE KWA SRL, inregistrata in jud. Calarasi, Str. Costache Negrutzi, Nr. 1A, camera 1, comuna Gurbanesti, J51/842/12.12.2018,      CUI/CIF: 40294878.

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Addicted2fashion isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina numita "Termeni si conditii".

1. DEFINITII

CONT ansamblu de informatii solicitate de ADDICTED2FASHION.RO, accesate printr-o adresa de e-mail si o parola, care permit CLIENTULUI accesul la produsele disponibile pe SITE , transmiterea COMENZII/COMENZILOR si care contine informatii despre CLIENT si istoricul acestuia in SITE

CLIENT Persoana fizica sau persoana juridica care a plasat cel putin o comanda pe SITE;

CONTRACT LA DISTANTA conform legii, reprezinta orice contrat incheiat intre ADDICTED2FASHION.RO si CLIENT fara prezenta fizica simultana a celor doua parti, cu utilizarea exclusiva a unuia sau a mai multor mijloace de comunicare la distanta;

 

COMANDA un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre ADDICTED2FASHION.RO in calitate de VANZATOR si CLIENT prin care acesta din urma isi exprima intentia de a achizitiona anumite Produse si/sau SERVICII efectuand plata acestora.

 

CONFIRMAREA COMENZII reprezinta un e-mail automat primit de catre CLIENTUL care a plasat o comanda pe SITE, si care contine detaliile comenzii plasate cu privire la caracteristicile produsului(lor) comandat(e) si a pretului achitat in functie de modalitatea de plata aleasa de CLIENT. Confirmarea comenzii reprezinta din punct de vedere legal, momentul incheierii contractului intre ADDICTED2FASHION.RO si CLIENT si respectiv acceptarea comenzii de catre ADDICTED2FASHION.RO;

 

COS DE CUMPARATURI sectiune din CONT care permite UTILIZATORULUI/CLIENTULUI sa adauge produse pe care doreste sa le achizitioneze ;

TRANZACTIE incasare sau rambursare a unei sume rezultata din vanzarea unui produs/prestarea unui serviciu de catre ADDICTED2FASHION.RO CLIENTULUI, inclusiv prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de catre ADDICTED2FASHION.RO, indiferent de modalitatea de livrare aleasa;

 

UTILIZATOR Persoana fizica (sau juridica) care are sau obtine acces la CONTINUT, prin folosirea unui mijloc de comunicare (electronic, telefonic, etc.), nu detine un CONT si nu a plasat nicio COMANDA pe SITE.

VANZATOR este societatea comerciala INHIRIERE KWA., avand Cod Unic de Inregistrare 40294878;

 

2. CONTINUT

2.1. CONTINUTUL, referinduse la logo-uri, reprezentari stilizate, simboluri comerciale, imagini statice, imagini dinamice, text si/sau CONTINUT multimedia prezentate pe SITE, sunt proprietatea exclusiva a ADDICTED2FASHION.RO sau a administratorului acestuia, fiindu-i rezervate toate drepturile obtinute in acest sens in mod direct sau indirect (prin licente de utilizare si/sau publicare).

 

2.2. UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI nu ii este permisa copierea, distribuirea, publicarea, transferul catre terte parti, modificarea si/sau altfel alterarea, utilizarea, legarea la, expunerea, includerea oricarui CONTINUT in orice alt context decat cel original intentionat de ADDICTED2FASHION.RO, includerea oricarui CONTINUT in afara SITE-ului, indepartarea insemnelor care reprezinta dreptul de autor al ADDICTED2FASHION.RO asupra CONTINUTULUI precum si participarea la transferul, vanzarea, distributia unor materiale realizate prin reproducerea, modificarea sau afisarea CONTINUTULUI, in lipsa acordului exprimat in mod expres de catre administratorul acestuia.

 

2.3. Orice CONTINUT la care UTILIZATORUL sau CLIENTUL are si/sau obtine acces prin orice mijloc, se afla sub incidenta prevederilor prezentului DOCUMENT, in cazul in care CONTINUTUL nu este insotit de un acord de utilizare specific si valid incheiat intresite si CLIENT care poate deroga in tot sau in parte de la prevederile prezentului DOCUMENT, si fara nicio garantie implicit sau expres formulata din partea site-ului cu referire la acel CONTINUT.

 

2.4. CLIENTUL poate copia, transfera si/sau utiliza CONTINUT numai in scopuri personale sau non-comerciale, precum si in relatie directa cu ADDICTED2FASHION.RO, numai in cazul in care acestea nu intra in conflict cu prevederile DOCUMENTULUI si cu legislatia in materie si numai cu acordul scris prealabil al ADDICTED2FASHION.RO . ADDICTED2FASHION.RO nu este responsabila pentru modalitatea in care CLIENTII sau alte terte parti (societati comerciale, parteneri sau companii media) utilizeaza CONTINUTUL fara instiintarea si acordul prealabil al ADDICTED2FASHION.RO.

 

2.5. In cazul in care ADDICTED2FASHION.RO confera UTILIZATORULUI, CLIENTULUI sau altui tert interesat, dreptul de a utiliza sub forma descrisa intr-un acord de utilizare distinct, un anumit CONTINUT, la care acestia au sau pot obtine acces, dreptul de utilizare vizeaza numai respectivul CONTINUT sau parti ale acestuia, atata timp cat CONTINUTUL sau partile acestuia exista si numai in cadrul perioadei definite in acord si in limitele acordului. Existenta unui acord de utilizare incheiat in mod expres de catre ADDICTED2FASHION.RO cu un tert, un UTILIZATOR sau CLIENT, nu reprezinta un angajament contractual din partea ADDICTED2FASHION.RO pentru respectivul tert, UTILIZATOR sau CLIENT care obtine acces la CONTINUT sau la anumite sectiuni ale SITE-ului, in sensul in care ADDICTED2FASHION.RO are dreptul de a modifica, actualiza sau completa in orice mod si in orice moment SITE-ul sau oricare dintre sectiunile acestuia, in timpul sau dupa expirarea acordului de utilizare.

 

2.6. Niciun CONTINUT transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc de comunicare (electronic, telefonic etc.) sau dobandit de acesta prin accesare, vizitare si/sau vizualizare a SITE-ului nu constituie o obligatie contractuala din partea ADDICTED2FASHION.RO si/sau al unui angajat al acesteia din urma care a mijlocit transferul de CONTINUT (daca este cazul).

 

2.7. Este interzisa orice utilizare a CONTINUTULUI SITE-ului in alte scopuri decat cele permise expres prin prezentul DOCUMENT sau de acordul de utilizare care il insoteste, in cazul in care acesta exista. Incalcarea prezentei sectiuni, confera dreptul ADDICTED2FASHION.RO de a intreprinde masurile legale care se impun impotriva utilizarii nepermise a CONTINUTLUI SITE-ului, in vederea repararii potentialelor prejudicii materiale si de imagine aduse site-ului ADDICTED2FASHION.RO.

 

2.8. Postarea de catre dvs. pe SITE sau pe paginile retelelor de socializare ale ADDICTED2FASHION.RO, nu constituie o derogare a acesteia de la un drept asupra sau in legatura cu SITE-ul. In afara celor acordate in mod expres in prezentul document, nu dobanditi niciun drept, titlu sau interes asupra sau in legatura cu SITE-ul.

 

2.9. Toate programele software utilizate in acest SITE, CONTINUTUL si elaborarea acestuia precum si softul in totalitate sunt protejate de legile privind dreptul de autor. Orice alta utilizare, inclusiv reproducerea, modificarea, distribuirea, republicarea, transmiterea, afisarea sau executarea CONTINUTULUI acestui SITE nu este permisa fara obtinerea consimtamantului prealabil scris al ADDICTED2FASHION.RO si/sau a administratorului acestuia.

2.10. Cu exceptia unor prevederi contrare, SITE-ul, inclusiv tot CONTINUTUL acestuia cum ar fi design-ul, textul, grafica, logo-urile, imaginile, clipurile audio, precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT, sunt protejate de normele privind drepturile de autor si de alte legi aflate in vigoare la nivel national si European din domeniul proprietatii intelectuale si reprezinta proprietatea ADDICTED2FASHION.RO si a administratorului de drept al acestuia.

 

2.11. CONTINUTUL poate fi modificat oricand de catre ADDICTED2FASHION.RO, imaginile, design-ul, textul, grafica, logourile, clipurile audio precum si alte aspecte legate de SITE si respectiv de CONTINUT avand caracter de sugestie de prezentare.

3. Contact

 

3.1. ADDICTED2FASHION.RO publica pe SITE, datele sale de identificare si contact, actualizate, spre informarea UTILIZATORILOR sau a CLIENTILOR.

 

3.2. Prin utilizarea formularului de contact sau al LINK-urilor existente in acelasi scop pe SITE, UTILIZATORUL sau CLIENTUL permite Companiei ADDICTED2FASHION.RO sa il contacteze prin orice mijloc disponibil si mutual agreat, exclusiv in scopul comercial declarat si in vederea realizarii acestui scop, inclusiv prin accesarea mijloacelor electronice, respectiv posta electronica sau telefon mobil (e-mail, SMS).

 

3.3. Accesarea SITE-ului, folosirea informatiilor prezentate in cadrul acestuia, vizitarea paginilor sau trimiterea de e-mail-uri sau notificari adresate ADDICTED2FASHION.RO se realizeaza in mod electronic, telefonic, sau prin orice alt mod de comunicare disponibil UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI. Astfel, ADDICTED2FASHION.RO va contacta CLIENTUL, pentru primirea informatiilor si sau a notificarilor din partea ADDICTED2FASHION.RO in modalitate electronica si/sau telefonica, incluzand si comunicari prin e-mail, SMS sau prin anunturi pe SITE, pentru executarea contractului la care CLIENTUL este parte sau pentru a raspunde unei solicitari legate de un Contract aflat in desfasurare sau incheiat, ori pentru a oferi informatii despre o comanda plasata pe SITE sau in curs de a fi plasata, sau despre intentia de retur notificata de CLIENT sau despre un retur deja realizat. Pentru alte scopuri in care ADDICTED2FASHION.RO utilizeaza in mod electronic datele de contact ale CLIENTULUI, cum ar fi in scopuri de marketing direct si promotionale, ADDICTED2FASHION.RO va solicita consimtamantul CLIENTULUI.

 

3.4. ADDICTED2FASHION.RO isi rezerva dreptul de a nu raspunde solicitarilor de orice natura, care nu au legatura cu produsele/SERVICIILE prezente pe SITE sau cu un contract incheiat cu un CLIENT, primite prin orice mijloc de comunicare (electronic, apel telefonic, SMS, etc).Fac exceptie de la anteriorul paragraf solictarile in legatura cu activitatile de prelucrare a datelor personale de catre COMPANIE, astfel cum este prevazut in cadrul Politicii de confidentialitate de pe SITE.

4. POLITICA DE VANZARE ONLINE

 

4.1. Accesul la SERVICIU

 

4.1.1. Accesul la SERVICIU este permis oricarui UTILIZATOR care detine un cont activ sau isi creeaza un Cont.

 

4.1.2. Pentru a i se permite accesul la SERVICIU, UTILIZATORUL va trebui sa accepte prevederile prezentului DOCUMENT.

 

4.1.3. ADDICTED2FASHION.RO isi rezerva dreptul de a restrictiona sau exclude accesul UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI la SITE, la SERVICIILE aferente si/sau la unele din modalitatile de plata acceptate, precum si de a sterge sau restrictiona Contul acestuia, in limitele legii, in cazul in care considera ca in baza conduitei sau a activitatii acestuia pe SITE, accesul si existenta Contului CLIENTULUI ar putea prejudicia sau prejudiciaza in vreun fel ADDICTED2FASHION.RO sau CLIENTII acesteia. Orice actiune de restrictionare sau excludere a unui CLIENT se va efectua cu respectarea prevederilor art. 6.5.

 

4.1.4. Un CLIENT poate avea un singur Cont. Este interzisa partajarea unui Cont intre mai multi CLIENTI.

 

4.1.5. In situatia in care ADDICTED2FASHION.RO constata neregularitati si/sau incalcari de orice fel ale prevederilor din prezentul capitol, care conduc la prejudicierea sau perturbarea in orice fel a activitatii Companiei, ADDICTED2FASHION.RO isi rezerva dreptul la libera sa alegere, de a anula, limita, restrictiona, suspenda sau exclude accesul CLIENTULUI la CONTINUT sau SERVICIU, cu respectarea prevederilor art. 6.5 cu privire la notificarea CLIENTULUI.

 

4.2. Modalitati de plata

 

Pentru achizitionarea produselor existente pe SITE-ul ADDICTED2FASHION.RO, punem la dispozitia clientilor nostri urmatoarele Modalitati de plata, disponibile accesand urmatorul LINK: MODALITATI DE PLATA

 

4.3. Produse si SERVICII

 

4.3.1. ADDICTED2FASHION.RO poate publica pe SITE informatii despre produse, SERVICII si/sau promotii practicate de catre acesta sau de catre oricare alt tert cu care ADDICTED2FASHION.RO are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada si in limita stocului disponibil.

 

4.3.2. Tarifele afisate pe SITE taiate de o linie semnifica ultimul pret la care produsul a fost comercializat in spatii comerciale fara a fi practicat discount pentru produsul respectiv. Aceste tarife au caracter pur informativ si nu au valoare juridica.

 

4.3.3. Preturile vor fi afisate in moneda nationala LEI la fel si reducerile de pret, iar moneda de referinta pentru calculul, plata si facturarea produselor comandate, va fi moneda locala LEU.

Societatea INCHIRIERE KWA SRL este neplatitoare de T.V.A. Preturile produselor afisate pe site nu cuprind si taxele de livrare.

4.3.4. In eventualitatea plasarii unei comenzi folosind un card in moneda EUR sau o alta moneda internationala, banca emitenta a cardului dumneavoastra poate opera conversia in lei a sumei achitate pentru produsele achizitionate de pe SITE, existand posibilitatea ca banca dumneavoastra sa perceapa un comision de schimb valutar. Astfel, va revine obligatia de a va informa cu privire la existenta unui astfel de comision inainte de a plasa o comanda pe SITE. ADDICTED2FASHION.RO nu este raspunzatoare pentru lipsa de informare a CLIENTILOR sai. Pentru clarificare, in cazul platilor online, ADDICTED2FASHION.RO nu poate fi facuta responsabila pentru niciun alt cost suplimentar suportat de CLIENT, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului, difera de moneda LEU. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai CLIENTUL.

Datele salvate sunt ultimele patru cifre ale cardului, brandul cardului, fara codul CVV. ADDICTED2FASHION.RO nu are acces la aceste date.

4.3.5. Facturarea produselor achizitionate se face exclusiv in LEI. In cazul in care plata se efectueaza prin card bancar, ADDICTED2FASHION.RO va debita contul curent al CLIENTULUI cu sumele reprezentand contravaloarea produselor comandate, ulterior transmiterii catre acesta din urma a confirmarii comenzii. ADDICTED2FASHION.RO poate factura si persoane juridice, la solicitarea CLIENTILOR in acest sens, SITE-ul fiind adresat atat persoanelor fizice cat si persoanelor juridice.

 

4.3.6. Toate informatiile folosite pentru descrierea produselor si/sau SERVICIILOR disponibile pe SITE sau pe pagina de Facebook a Companiei (imagini statice/bannere de campanie/imagini dinamice/prezentari multimedia) nu reprezinta o obligatie contractuala din partea ADDICTED2FASHION.RO, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare.

 

4.3.7. In descrierea produselor si/sau SERVICIILOR, ADDICTED2FASHION.RO isi rezerva dreptul de a utiliza si alte produse (accesorii/etc.) care pot sa nu fie incluse in costurile produselor respective.

5. COMANDA

 

5.1. CLIENTUL poate efectua comenzi de produse comercializate la un moment dat, exclusiv pe SITE, prin adaugarea produsului/produselor dorite in cosul de cumparaturi, urmand a finaliza comanda efectuand plata prin una din modalitatile de plata indicate expres. Odata adaugat in cosul de cumparaturi, un produs este disponibil pentru achizitie in masura in care CAMPANIA este activa si exista stoc disponibil pentru acesta. Adaugarea unui produs in cosul de cumparaturi in lipsa finalizarii comenzii, nu atrage dupa sine rezervarea automata a acestuia.

 

5.2. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii comenzii.

5.3. Prin finalizarea comenzii CLIENTUL consimte ca ADDICTED2FASHION.RO il poate contacta, prin orice mijloc disponibil / agreat de ADDICTED2FASHION.RO si prevazut in cadrul prezentului Document, in orice situatie in care este necesara contactarea CLIENTULUI.

 

5.4. ADDICTED2FASHION.RO poate anula comanda efectuata de catre CLIENT, in urma unei notificari prealabile adresate CLIENTULUI, fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta sau fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese in urmatoarele cazuri:

 

5.4.1. neacceptarea de catre banca emitenta a cardului CLIENTULUI, a Tranzactiei, in cazul platii online;

 

5.4.2. invalidarea Tranzactiei de catre procesatorul de carduri agreat de ADDICTED2FASHION.RO, in cazul platii online;

 

5.4.3. datele furnizate de catre CLIENT, pe SITE sunt incomplete conducand la imposibilitatea finalizarii sau procesarii comenzii sau sunt incorecte;

 

5.4.4. activitatea CLIENTULUI pe SITE poate si/sau produce daune de orice natura, sau prejudiciaza in orice fel ADDICTED2FASHION.RO si/sau partenerii acestuia;

 

5.4.5 realizarea a mai mult de doua incercari de livrare consecutive, esuate.

 

5.4.6. CLIENTUL poate renunta la o comanda efectuata, in conditiile prevazute in cadrul art. 11 din Ordonanta de Urgenta Guvernamentala nr. 34 din 2014 privind drepturile consumatorilor din cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative.

 

5.4.7. In cazul in care CLIENTUL renunta in cadrul termenului legal de retragere din contract, la o comanda efectuata cu plata folosind un card bancar si in care banca emitenta a cardului CLIENTULUI a virat sumele achitate in contul ADDICTED2FASHION.RO, suma aceasta va fi returnata de catre ADDICTED2FASHION.RO nu mai tarziu de 14 zile de la data la care aceasta din urma a luat la cunostinta despre intentia de renuntare a CLIENTULUI la comanda si in orice caz, dupa primirea produsului returnat. Pentru rambursara de catre ADDICTED2FASHION.RO a sumelor achitate, se vor folosi aceleasi modalitati de plata ca si cele folosite de CLIENT pentru tranzactia initiala, cu exceptia cazului in care CLIENTUL a fost de acord cu o alta modalitate de plata, indicata expres in scris de catre acesta.

 

5.4.8. In cazul in care un produs comandat de catre CLIENT, efectuand in prealabil o plata cu card bancar nu poate fi livrat de catre ADDICTED2FASHION.RO, acesta din urma va informa CLIENTUL asupra acestui fapt si va returna in contul acestuia contravaloarea produselor, in termenul prevazut la art. 8.4.6, calculat de la data la care ADDICTED2FASHION.RO a luat la cunostinta acest fapt sau de la data la care CLIENTUL si-a exprimat in mod expres intentia de retragere din contract.

5.4.9. In cazul in care CLIENTUL solicita anularea unei comenzi achitate cu cardul, se vor aplica conditiile prevazute dreptului de retragere din cadrul capitolului Politica de retur. Dupa plasarea comenzilor, acestea nu pot fi modificate de catre CLIENT.

 

5.4.10. Detaliile de livrare ale produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar al livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea ADDICTED2FASHION.RO, cu exceptia obligatiilor de a livra podusele comandate in cadrul termenului legal de 30 de zile de la data incheierii contractului la distanta.

 

5.4.11. ADDICTED2FASHION.RO isi rezerva dreptul de a cumula mai multe comenzi separate, plasate de catre un CLIENT ca si cum aceste comenzi ar fi una singura, pe care Compania o va livra intr-o singura prestatie (livrare), doar daca stadiul de procesare al acestora permite. Comenzile nu se pot cumula daca: sunt plasate din conturi de client diferite, daca au date de livrare si contact diferite, daca au modalitati de plata diferite si daca sunt achitate online. In cazul in care CLIENTUL nu doreste cumularea comenzilor, acesta are la dispozitie posibilitatea de a informa Compania prealabil livrarii, accesand datele de contact puse la dispozitie pe SITE.

5.4.12. In cazul in care un CLIENT isi modifica datele personale, folosind formularele disponibile pe SITE, toate comenzile in derulare existente la acel moment, isi pastreaza datele definite/acceptate de catre CLIENT dupa momentul efectuarii modificarii, luandu-se in considerare pentru livrare si contact noile date modificate corespunzator.

 

5.4.13 ADDICTED2FASHION.RO depune toate eforturile necesare in vederea acordarii unor informatii corecte cu privire la pretul si caracteristicile produselor afisate pentru comercializare pe SITE. Totusi, in mediul digital, erorile de sistem pot sa apara in orice moment, fara a fi generate de ADDICTED2FASHION.RO si nu pot fi intotdeauna controlate de COMPANIE. Erorile de sistem pot sa afecteze buna functionare a SITEU-LUI, aducand modificari preturilor sau caracteristicilor produselor, care pot sa fie afisate eronat. In cazul inregistrarii unei comenzi avand un pret derizoriu fata de pretul real al produsului respectiv, ADDICTED2FASHION.RO are dreptul de a nu onora comanda respectiva, pe care o va anula, cu informarea ulterioara a CLIENTULUI. In cazul inregistrarii unei comenzi pentru un produs cu caracteristici eronate (culoare, marime), ADDICTED2FASHION.RO va depune toate eforturile in vederea livrarii catre CUMPARATOR a unui produs cu caracteristici cat mai apropiate de cele prezentate la momentul plasarii comenzii. Astfel, ADDICTED2FASHION.RO nu poate fi trasa la raspundere pentru erorile de sistem care nu sunt generate de actiunile sale, solicitand astfel CLIENTILOR sai abordarea unei conduite de buna credinta, intelegere si cooperare cu si fata de ADDICTED2FASHION.RO.

 

6.  COMANDA TELEFONICA

 

6.1. CLIENTUL ADDICTED2FASHION.RO poate efectua comenzi telefonice utilizand numerele de telefon 7

 

7. CONTRACT SI FINALIZARE

7.1. ADDICTED2FASHION.RO va include in coletul expediat catre CLIENT, functie de tipicul fiecarui produs, toate documentele necesare care sa ateste achizitionarea produselor/SERVICIILOR de catre CLIENT. Suplimentar, ADDICTED2FASHION.RO poate include in colet materiale publicitare pentru a-si promova propriile produse sau campanii (sau ale unor terti parteneri) precum si cadouri destinate fidelizarii CLIENTILOR.

7.2. ADDICTED2FASHION.RO va facilita informarea CLIENTULUI asupra stadiului de procesare in care se afla comanda sa.

 

7.3. Contractul la care se adauga documentele ADDICTED2FASHION.RO care atesta livrarea catre CLIENT a produselor contractate de acesta, devine un contract onorat.

 

8. TRANSPORT

 

8.1. Livrarea catre CLIENT a produselor/SERVICIILOR achizitionate, este efectuata prin intermediul unei /unor firme de curierat rapid. Firma/firmele de curierat rapid, prelucreaza date cu caracter personal ale CLIENTULUI ADDICTED2FASHION.RO, exclusiv pentru prestarea SERVICIILOR de transport a produselor achizitionate de acestia de pe website-ul Companiei si numai cu respectarea intocmai a prezentului document Termeni si Conditii al ADDICTED2FASHION.RO. De asemenea, potentialii terti parteneri ai firmei de curierat rapid, mandatati pentru indeplinirea SERVICIILOR de transport, care proceseaza date cu caracter personal ale CLIENTILOR ADDICTED2FASHION.RO, respecta termeniI si conditiile legii cu privire la siguranta prelucrarii datelor cu caracter personal si a prezentului document Termeni si Conditii al ADDICTED2FASHION.RO, prin incheierea cu companiile de curierat a unor Acorduri de prelucrare a datelor personale. In acest sens, firma de curierat poate contacta CLIENTII ADDICTED2FASHION.RO prin orice mijloc de comunicare in limitele si in scopul prevazut in prezentul articol.

8.2. Livrarea se va efectua in medie in 3-5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, nu mai tarziu de 3-4 saptamani de la plasarea unei comenzi de catre CLIENT si confirmarea comenzii de catre ADDICTED2FASHION.RO. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, ADDICTED2FASHION.RO va informa CLIENTUL prin e-mail.

8.5. Costurile de livrare sunt suportate de catre CLIENT indiferent de dimensiunea sau de numarul de colete, cu exceptia cazurilor in care costurile livrarii sunt suportate de catre ADDICTED2FASHION.RO, ca urmare a neconformitatii produsului achizitionat, a existentei unui viciu ascuns sau a unui viciu de fabricatie, respectiv a unei deficiente calitative a produsului livrat care nu a fost si nu putea fi cunoscuta de client prin mijloacele obisnuite de verificare, precum si in cadrul unei promotii sau a unei campanii de fidelizare sau promovare initiate de ADDICTED2FASHION.RO.

 

8.6. Costurile de livrare catre destinatiile spre care ADDICTED2FASHION.RO asigura servicii de livrare, sunt afisate in cadrul procesului de plasare al comenzii pe website si reprezinta costurile negociate cu companiile partenere specializate in prestarea serviciilor de curierat. Aceste costuri pot sa varieze in timp in functie de modul in care decurge relatia comerciala dintre Companiile partenere.

9. RETURUL PRODUSELOR

 

Pentru vizualizarea Politicii de Retur al site-ului ADDICTED2FASHION.RO accesati LINK RETUR.

10. LIMITARE DE RESPONSABILITATE

 

10.1. ADDICTED2FASHION.RO nu poate fi tinuta responsabila in nici un fel in fata niciunui CLIENT care utilizeaza SITE-UL sau CONTINUTUL, altfel decat in limita articolelor ce constituie Termeni si Conditii.

 

10.2. In cazul in care un CLIENT considera ca un CONTINUT expediat prin orice mijloc de catre ADDICTED2FASHION.RO violeaza drepturile de copyright sau orice alte drepturi, acesta poate sa contacteze pentru detalii ADDICTED2FASHION.RO, conform detaliilor de contact, astfel incat aceasta din urma sa poata lua o decizie in cunostinta de cauza.

 

10.3. ADDICTED2FASHION.RO nu garanteaza UTILIZATORULUI accesul la SITE sau la SERVICIU, in lipsa inregistrarii de catre acesta din urma prin parcurgerea etapelor de inregistrare de pe SITE, si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial si/sau integral CONTINUTUL, de a reproduce partial sau integral CONTINUTUL, de a copia, sau de a exploata orice CONTINUT in orice alta maniera, sau de a transfera vreunui tert orice CONTINUT asupra caruia are si/sau a obtinut acces, in baza unui acord de utilizare, fara acordul prealabil scris al ADDICTED2FASHION.RO.

 

10.4. ADDICTED2FASHION.RO nu raspunde de CONTINUTUL, calitatea sau natura altor SITE-uri la care se ajunge prin legaturi din CONTINUT, indiferent de natura acestor legaturi. Pentru respectivele SITE-uri, raspunderea o poarta integral proprietarii acestora.

 

10.5. ADDICTED2FASHION.RO este exonerat de orice vina in cazul utilizarii SITEULUI si/sau al CONTINUTULUI transmis catre UTILIZATOR sau CLIENT, prin orice mijloc, prin intermediul SITEULUI, e-mail-ului sau al unui angajat al ADDICTED2FASHION.RO, atunci cand aceasta utilizare a CONTINUTULUI poate sau produce pagube de orice natura UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI si/sau oricarui tert implicat in acest transfer de CONTINUT.

 

10.6. ADDICTED2FASHION.RO nu ofera niciun fel de garantii directe sau indirecte ca:

 

10.6.1. SERVICIUL va fi potrivit cerintelor CLIENTULUI;

 

10.6.2. SERVICIUL va fi neintrerupt, sigur sau fara erori de orice fel;

 

10.6.3. Produsele/SERVICIILE obtinute gratis sau contra-cost prin intermediul SERVICIULUI vor corespunde cerintelor sau asteptarilor CLIENTULUI;

 

10.6.4. SITE-UL sau orice SERVICIU aferent oferit in mediul online, va fi lipsit de erori generate de sistemele informatice utilizate de ADDICTED2FASHION.RO sau de erori de functionare ale retelei de internet ori alte erori de functionare izvorate din relatia contractuala pe care COMPANIA o are cu diversi parteneri (funizor de energie electrica, furnizor al retelei de internet, etc.).

 

10.7. In limita prevederilor Termeni si Conditii, operatorii, administratorii si/sau proprietarii SITEULUI nu sunt sub nici o forma responsabili pentru relatiile sau consecintele acestora rezultand din, dar nelimitandu-se la, achizitii, oferte speciale, promotii, promovari, sau oricare alt tip de relatie / legatura/tranzactie/colaborare/etc. care pot aparea intre CLIENT si oricare dintre cei care isi fac promovare directa sau indirecta prin intermediul SITEULUI.

 

10.8. Materialele de promovare (nelimitandu-se la banner-ele de campanie), utilizate pentru prezentarea fiecarei campanii pe SITE si/sau pe pagina de Facebook a companiei, au caracter exclusiv de promovare a brandurilor, fara ca utilizarea bannere-lor a fi interpretata ca fiind o obligatie asumata de ADDICTED2FASHION.RO de a detine efectiv in stoc pentru scopuri de comert, produsele ce apar sau pot sa apara in cadrul acestora. Astfel, numai produsele prezentate pe SITE, avand indicate pretul de vanzare si caracteristicile acestora servesc scopurilor comerciale ale Companiei fiind astfel disponibile pentru vanzare.

 

11. FORTA MAJORA

 

11.1. Exceptand cazurile in care nu au prevazut in mod expres altfel, nici una din partile unui contract incheiat, care este inca in derulare, nu va fi raspunzatoare pentru neexecutarea la termen si/sau in mod corespunzator, total sau partial, a oricareia din obligatiile care ii incumba in baza contractului, daca neexecutarea obligatiei respective a fost cauzata de un eveniment de forta majora.

 

11.2. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat, va aduce la cunostinta celeilalte, imediat si in mod complet, producerea acestuia si sa ia orice masuri care-i stau la dispozitie in vederea limitarii consecintelor respectivului eveniment.

 

11.3. Partea sau reprezentantul legal al partii care invoca evenimentul mai sus mentionat este exonerat de la aceasta obligatie numai in cazul in care evenimentul o impiedica sa o duca la bun sfarsit.

 

11.4. Daca in termen de 15 zile de la data producerii lui, respectivul eveniment nu inceteaza fiecare parte va avea dreptul sa notifice celeilalte parti incetarea de plin drept a acestui contract fara ca vreuna dintre acestea sa poata pretinde celeilalte alte daune-interese.

 

11.5. Partea care invoca evenimentul de forta majora trebuie sa faca dovada imposibilitatii executarii obligatiilor in termen de 30 zile de la data producerii evenimentului.

12. LITIGII

12.1. Orice disputa cu referire la prezentele Termeni si Conditii care ar putea sa apara intre UTILIZATOR, sau CLIENT si se va rezolva pe cale amiabila, partile depunand toate diligentele necesare in acest sens.

 

12.2. Prin folosirea/vizitarea/vizualizarea/etc SITEULUI si/sau al oricarui CONTINUT trimis de catre ADDICTED2FASHION.RO UTILIZATORULUI sau CLIENTULUI prin accesare si/sau expediere prin orice mijloc (electronic, telefonic, etc), acesta se declara de acord cu prevederile "Termeni si Conditii".

 

 

12.3. Orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre UTILIZATOR sau CLIENT si ADDICTED2FASHION.RO sau partenerii sai, se va rezolva pe cale amiabila. Daca aceasta nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat de catre un mediator autorizat agreat de ambele parti aflate in disputa, iar in cazul in care medierea nu rezolva/solutioneaza disputa, litigiul va fi deferit instantelor competente din Bucuresti, in conformitate cu legile romane in vigoare.

 

12.4. Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze.

 

12.5. Prezentul document a fost redactat si va fi interpretat in conformitate cu legislatia romana.

 

13. DISPOZITII FINALE

 

13.1. ADDICTED2FASHION.RO isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari ale SITEULUI/structurii acestuia/SERVICIULUI precum si orice CONTINUT fara notificare prealabila a MEMBRULUI SAU CLIENTULUI.

 

13.2. In limita prevederilor Termeni si Conditii, ADDICTED2FASHION.RO nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe SITE din orice cauza, inclusiv din cauza unor modificari, setari, etc., care nu sunt facute de catre administratorul SITEULUI.

 

13.3. ADDICTED2FASHION.RO isi rezerva dreptul de a introduce bannere publicitare de orice natura si/sau legaturi pe oricare pagina a SITE-ului, cu respectarea legislatiei in vigoare.